Megrendelési információk 
megrendelése elküldése után Ön automatikusan kap egy visszaigazoló levelet. Megrendelését munkatársaink 7 munkanapon belül feldolgozzák, és teljesítik az Ön által kért áruátvételi és fizetési móddal a megrendelt termékek átadását.

 Megrendeléskor

1. Kérjük adja meg Számlázási adatait, és amennyiben a szállítási adatai különböznek a számlázásitól, akkor a szállítási adatait is.

2.Adatai megadása és az Általános Szerződési Feltételek elolvasása és elfogadása után a Megrendelés megerősítése gombbal küldje el megrendelését.

3.A rendeléséről pár másodpercen belül kap egy visszaigazoló e-mailt egy rendelés számmal és kóddal, melyek segítségével rendelése állapotát weboldalunkon bármikor ellenőrizheti. 

A megrendelésről az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási, és számlázási adatait és az áruátvétel módjának, és a fizetési módnak kiválasztását követően a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat, fizetendő összeget.

 Áruátvételi módok

-Személyes áruátvétel :

3300,Eger Malomárok utca 40.sz alatt előre egyeztetett időpontban (tel.:0620/2177084) 

-VIDÉKI kiszállítás Magyar posta:

A termékek belföldi kiszállításának díja egységesen 1735.-Ft
-Foxpost szállítás automatába 862.-Ft
  Foxpost szállítás automatába utánvét 1052.-Ft

A megrendelt terméket gondosan csomagolva, lezárt csomagolásban adjuk át a postának. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fizetési módok

-Készpénzes fizetés az áru átvételekor

-Előre utalás